Klachten

Er kunnen zich echter altijd situatie voordoen dat u over bepaalde zaken niet tevreden bent. Neem dan direct contact met ons op, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn worden klachten pas in behandeling genomen na dat u per mail of telefonisch duidelijk de klacht(en) heeft omschreven .

Voorwaarden

  • Klachten over de geleverde producten dienen binnen 2 maanden na levering te worden gemeld bij de Klantenservice middels een email of telefonisch.
  • Klachten over de kwaliteit van de geleverde producten dienen binnen 2 maanden na levering te worden gemeld bij de klantenservice middels een email of telefonisch.
  • Indien echter fouten inzake de kwaliteit (zoals fabricagefouten) Zie garantie bepaling.

Uitsluitingen

  • Ondanks de grote zorg die wij besteden aan onze webwinkel, kunnen de foto's , afmetingen en kleuren enigszins afwijken van het geleverde product(en) .

Niet tevreden, gewoon bellen +31 (0)72-5400560 of 06 -+31 (0)652-602678, zodat wij u direct kunnen helpen.

Retouren

Bent u niet tevreden met uw bestelling, dan heeft u het recht om, conform de wet “Verkoop op Afstand”, binnen 30 dagen uw bestelling te retourneren.
Wilt u uw bestelling retourneren, dan vragen wij u volgende.

Voordat u een artikel retour zendt naar Budgetbuy, moet u eerst in het bezit zijn van een RMA-nummer. RMA staat voor "Return Material Authorization" ofwel de toestemming om goederen naar Budgetbuy terug te mogen sturen. De RMA procedure is opgezet voor een betere registratie en organisatie van retourzendingen. Het RMA-nummer is een uniek nummer dat dienst doet als een toestemmingscode en tevens gebruikt moet worden als referentie op uw retourzending. Normaliter is het RMA nummer identiek aan het factuurnummer.  In plaats van BH123456 wordt het nummer RMA123456

U kunt het RMA  formulier downloaden:http://www.budgetbuy.eu/Return-Material-Authorization-RMA.pdf

Voorwaarden

  • De producten kunnen alleen worden geretourneerd in een degelijke verpakking.
  • U dient zelf zorg en kosten te dragen voor transport van de te retourneren producten.
  • Indien u niet binnen 30 dagen na bevestiging email het product heeft terug gestuurd wordt het product als verkocht beschouwd en zal er geen restitutie plaatsvinden.

HR-sanitair service afdeling

Invoice, warehouse and showroom;
Budgetbuy BV
Otterkoog 20C
1822BW Alkmaar
Netherlands

Contact gegevens;
Via email;
- verkoop@budgetbuy.eu
- techniek@budgetbuy.eu
 
Ook telefonisch of per fax kunt U ons bereiken:
T: +31 (0)652-602678
T: +31 (0)72-5400560
F: +31 (0)72-5400559

Verantwoordelijkheid verwarming en aanverwante systemen en artikelen: Budgetbuy BV

Verantwoordelijkheid zonne energie en aanverwante systemem en artikelen: Eco concepts BV